‘Uitstelgedrag’ enzo :)

Als je lijdt aan uitstelgedrag, heel veel huiswerk moet maken, het stervensdruk hebt deze week, je cijfers eigenlijk een beetje op moet krikken, huiswerk in moet halen, een lange to do list hebt en/of je eigenlijk geen andere dingen mag doen dan fócussen: neem dan vooral (g)een voorbeeld aan mij!!!! Ik ben er weer!! Kijk, een lang verhaal waarom ik hier nou weer random op kwam (ik was m’n blog niet vergeten hoor in ieder geval, maar ja, druk druk druk hè….).

Kijk, ik moest een mailtje sturen dus ik https://outlook.live.com/ intypen in je zoekbalk, ja dat doe je dan oké. Nou, toen liep m’n laptop vast, het werd ‘m denk ik allemaal een beetje teveel (alleen internet is natuurlijk best heftig af en toe jaja….), en toen dacht ik jaaaa heeeee shitzooi, dus ik proberen ondertussen muziek te luisteren, nou ja Spotify deed er ook een jaar over om op te starten. Toen had ik het masteridee om internet proberen af te sluiten – duurde ook ff – en toen startte ik maar Firefox op (gebruikt íemand dat nog tho?) en jaaaa, toen kwam het. Toen ik Firefox opstartte zag ik mijn blog staan (bij meest bezochte sites weetjewel (oeiii #exposed)) en reageerde ik nog even op een oude reactie van iemand (oeps…) en toen kreeg mijn uitstelgedrag de overhand 🙂 (Ik heb het mailtje trouwens nog steeds niet gestuurd. Hehe.)

Dit artikel krijgt alwéér geen echte inhoud, maar wel wat gebrabbel van topkwaliteit… Not. Maar wel gezellig hoor. Zo gezellig dat je er gerust een leuke kerstplaylist bij op kunt zetten, net als ik! Want nu kan het ondertussen wel, toch? (Ja, in eind augustus of begin april ook, jaha.)

Ik ben trouwens ondertussen naar Rome geweest hè guys?!!! HET WAS TOF. ZO LEUK. EN TSJECHIË TROUWENS OOK. BEIDEN ECHT GEWELDIG!!! Maar oké, daar (heel) misschien later meer over, want ik heb nog steeds van beiden niet alle foto’s(..). hihi. Dát moet ook nog op m’n playlist ja!!!! Wow, toch nuttig dit artikel dan 🙂

Ik ben ondertussen zelfs wat minder actief op m’n insta, en eigenlijk overal volgens mij… Heb het écht druk, met van alles en nog wat. Maar momenteel moet ik me druk houden met school eigenlijk, want mijn cijfers zijn niet echt de beste… Zegmaar dat ik zo niet over kan, maar dat komt wel goed! Of ik nog steeds zin heb in school? Nee, eigenlijk niet echt (meer)… En dat is wel slecht ja, dat klopt, maar het is al een beetje aan het verbeteren, a lil’ bit. Anyways, hoe is het met jullie op school? Alles goed, alles leuk? En met jullie gezondheid en sociale (media ;)) leven?

Ohja, toevallig vroeg een vriendin gisteren nog of ik in het nieuwe jaar weer ging bloggen. Nou, nee, niet perse in het nieuwe jaar zei ik toen ongeveer, gewoon, wanneer ik tijd heb snap je. En nu, nu heb ik ‘tijd gemaakt’, hehe. Ach johhhh, het komt allemaal wel goed!

Wauw, wat een gebrabbel dit, maar ik heb het wel weer fijn van me afgeschreven. 🙂 (Nu klinkt het net alsof ik alles bij ‘jullie’ dump en zelf lekker verder ga met leven. Da’s nou nét niet helemaal mijn intentie hoor, hahaha.)

Ik zou het echt super vinden om wat van jullie te horen! Ik hoop dat het lukt om het bloggen weer een beetje op te pakken, maar in ieder geval, tot spreeks! Haha 😉

Liefsssss,

Anne

(Ohja, nu ga ik het mailtje maar wel sturen… Klinkt allemaal wel spannend hè? ‘T is een mailtje naar m’n werk, haha.)

(Fijn weekenddddddd!! <3)

Een gedachte over “‘Uitstelgedrag’ enzo :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s