Mijn goals voor juni

Hey guys! Aangezien ik al een aantal keer bij Teske een artikel heb gelezen over haar goals voor die maand, vond ik het zelf ook wel eens tijd worden om goals voor elke nieuwe maand op te stellen. Het op z’n minst te proberen. Het is ergens naartoe streven, jezelf willen verbeteren, en ook nog eens een sóórt van ‘to do’ list. (Niet helemaal, maar misschien snap ik je wat ik bedoel.) Op een of andere manier schoot me deze quote te binnen: Live life to the fullest.

Een paar daagjes geleden heb ik dus deze lijst opgesteld met míjn goals voor juni. Als jullie willen, deel ik aan het eind van de maand wel weer een nieuwe en bespreek ik of deze allemaal zijn ‘gelukt’.

Lees gezellig mee!

Ohja, ik wil van tevoren alvast even mijn excuses aanbieden voor de lelijke foto’s. Sorry, ik had hem net zo leuk opgehangen, en vond dat ik hem zo ook maar moest delen. Vooral mijn lelijke *snik* roze *snik* kast maakt het lelijk. Sorry!

IMG_2769

♡ Ieder dag inplannen

Iedere dag wil ik inplannen, zodat ik precies weet wat me te doen staat. Als ik dit niet doe, merk ik dat ik in tijdnood kom en dingen vergeet. Als het lukt, is het ook super fijn en je kunt leuke dingen doen in de tijd die je over hebt!

♡ Foto’s van camera en mobiel importeren

Dit spreekt voor zich, maar ik wil mijn mobiel zo leeg mogelijk halen en alle leuke foto’s op mijn laptop zetten. Ik ben stiekem ook ontzettend bang als wanneer er iets met mijn mobiel gebeurt, alle foto’s, en herinneringen dus, in één klap weg zijn!

♡ Iedere dag een foto maken waarvan ik blij wordt

Als mijn mobiel dan wat leger is, kan ik gelijk ook veel meer foto’s maken. Het liefst dus iedere dag minstens één, waarvan ik blij wordt. Je moet namelijk maar zo denken: Every day may not be good, but there’s something good in everyday!

♡ Minimaal twee keer per week hardlopen

Nu mijn voetbaltraining gestopt is, wegens de zomerstop, doe ik niet meer aan sport – buiten de gymlessen om. Ik weet dat ik nu ook gewoon een heleboel weken niks kan gaan doen, maar ik ben bang dat mijn conditie dan zó slecht wordt! Ik heb al nooit van mezelf gevonden dat ik een goede conditie had, dus dit vind ik niks teveel gevraagd.

♡ Iedere dinsdag en in het weekend een artikel plaatsen

Ja, dit hield ik een soort van geheim, omdat ik het eerst zelf wilde proberen of het me wel lukte. Ik ben dus van plan iedere week twee keer, en wel op dinsdag en op zaterdag/zondag, een artikel te plaatsen. Helemaal niet veel, nee, maar het gaat om het ritme!

♡ Aardiger zijn tegen de mensen om me heen

Dit spreekt ook wel voor zich. Ik merk dat ik de laatste tijd weer vaker ruzie heb met mijn broertje(s) en zusje. We schieten hier niks mee op, en naderhand voel ik me ook nog rot. Ik wil hier dus beter op gaan letten deze maand.

♡ Mediteren uitproberen

Vraag me niet hoe of waarom, maar laatst dacht ik opeens aan mediteren en het uitproberen daarvan. Het is nooit verkeerd iets nieuws te proberen, dus dit wil ik ook nog een keer doen én er dan genoeg tijd voor nemen!

Dit waren mijn goals voor de maand juni alweer. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat ik er in de loop van de maand iets bij schrijf, je weet maar nooit. Zoals het jullie heel misschien al opgevallen was, hangt het papiertje op mijn kast (die midden in mijn kamer staat). Ik loop hier dus iedere dag wel een stuk of tien keer langs en steeds als ik langsloop, kan ik dus snel het papiertje bekijken. Vond ik wel zo handig, anders vergeet ik het nog! Haha.

Ik raad het jullie echt aan om dit ook te doen, gewoon proberen als het je iets lijkt! Zelf heb ik het gevoel dat dit echt heel fijn is, maar dat laat ik jullie aan het eind van de maand wel weten.

Hebben jullie ook wel eens aan goals of goede voornemens gedaan?

Liefs Anne

4 gedachtes over “Mijn goals voor juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s